Lucka 8: Fira och gläds

Adventskalendern ”24 dagar för bättre relationer i familjen”

Att glädjas med och åt varandra och att hitta anledningar att fira i vardagen kan fungera som de bästa av smörjmedel i alla relationer – inte minst mellan föräldrar och barn. När vi fokuserar på att lyfta små och stora guldkorn istället för att leta efter det som inte fungerar stärker vi både självkänslan och samhörigheten.

Gör något bra av dagen idag. Leta efter glädjeämnen hos ditt/dina barn och dig själv och lyft fram dem. Fira med tända ljus, något gott att äta, varm O’boy i soffan eller på något sätt som passar er bättre. Kanske barnen kan vara med och bestämma hur just ni firar bäst.

Ha en glädjefylld dag!
Annica och Lisa
___________________

Vill du utvecklas i din roll som förälder? Anmäl dig till våra heldagsutbildningar i kommunikation och ledarskap i familjen. Eller kontakta oss för mer information.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *