På ViktigVuxen arbetar vi med relationsbyggande kommunikation och ledarskap för vuxna som möter barn i sin vardag.

Genom våra utbildningar vill vi ge dig insikt, förståelse och verktyg till att själv kunna utvecklas i din roll som viktig förebild. Vi fördjupar oss i arbetet med kommunikation och ledarskap och erbjuder utbildningar, föreläsningar och handledning. Innehållet och de verktyg och modeller vi delar med oss av passar alla som vill utvecklas till medvetna förebilder.

Vid behov skräddarsyr vi kurser och föreläsningar för just din organisation/arbetsplats. Klicka här för kontaktinfo.

Föreläsningar
Våra föreläsningar är lustfyllda, inspirerande och konkreta! De ger insikter och förståelse för hur du som förälder, pedagog, idrottstränare eller annan viktig vuxen kan utvecklas i din roll som förebild. Klicka här och läs mer!

Hel- och halvdagsutbildning
En fortbildning i pedagogiskt ledarskap och relationsbyggande kommunikation för pedagoger på fritids.
Tre timmars utbildning och workshop med fokus på förhållningssätt och bemötande.
Klicka här och läs mer

Relationsbyggande kommunikation och ledarskap
Föräldrar som fungerar hemma funkar bättre på jobbet. Genom att din personal utvecklas rollen som förebilder och ledare i hemmet har de mycket att vinna även i sin roll som medarbetare och anställd. Modeller för kommunikation i familjen fungerar även på arbetsplatsen. Därför är det värt varenda krona att bjuda personalen på en föräldrautbildning i kommunikation och ledarskap. Kontakta oss för en skräddarsydd kurs för just er arbetsplats!

Annan_viktig_vuxen